FacebookTwitter Artisijus partner

Szolgáltatásaink

ZENE

Tökéletesen testreszabott háttérzenei szolgáltatást nyújtunk. A zene változhat a Megrendelő arculatának, a napszaknak, az éppen ott tartózkodó ügyfelek demográfiai összetételének, vagy más paraméterének megfelelően – valós időben. A zenét bármikor módosíthatja, szerkesztheti Ön is. Tetszés szerint előre programozottan, vagy valós időben, interaktív módon, hangalapú üzeneteket, reklámszpotokat vagy termék és szolgáltatás promóciókat helyezhet el a zenék közben.

 

LÁTVÁNY

Megoldásunkkal a boltban elhelyezett TV készülékekre, monitorokra a weben programozhat megjelenő tartalmat előre ütemezett módon. Lehetőség van akár áruházanként, TV készülékenként, TV készülékek csoportonként különböző, álló, mozgó (álló kép, videó), tartalmak megjelenítésére. A rendszerhez a TV készülékek HDMI csatlakozással, vagy más módon is kapcsolódhatnak.

 

Végberendezések

A végberendezések – amelyek azonosak a zene és a vizuális tartalom esetén, sőt akár egyetlen berendezésről működhet mindkét szolgáltatás – olyan speciális terminálok, melyek adatkapcsolattal rendelkeznek, ugyanakkor telepítésük rendkívül egyszerű. Felépítésük miatt, üzembe helyezésükhöz szükségtelen külön tároló szekrény, bármilyen szerelvényezés, kábelezés, bútorzat megbontása, illetve parabolaantennák telepítése. Az internetes kapcsolatnak köszönhetően minden berendezés távolról, egyedileg menedzselhető. A végberendezés az adott helyszínen található zenei- illetve hangosító-rendszerhez minden ismert módon képes kapcsolódni (3,5 mm-es sztereó jack vagy RCA), de igény esetén egyéni kialakítás is lehetséges.

A végberendezés tetszőleges helyre elhelyezhető. Összeköttetést csupán a hangrendszerrel, vagy monitorral és egy 230 voltos hagyományos elektromos aljzattal kell teremteni.

 

Audio spotok gyártása, lejátszása

Vállaljuk partnereink állandó és a folyamatosan változó üzeneteinek, reklám spotjainak professzionális elkészítését, szerkesztését.

A 3GM által a Megrendelő részére legyártott spotok az alábbiakat tartalmazzák:

3GM Megrendelő részére díjmentesen vállalja a megrendelt spotokhoz tartozó kampányok zenei programba való beszerkesztését.

 

Amit még nyújtani tudunk…

Általános Szerződési Feltételek